Privacy 

( zie de nederlandse versie hieronder)

Votre vie privée nous importe. Nous voulons être transparents concernant les données personnelles que nous collectons, le pourquoi de cette collecte et l’utilisation de ces données. Veuillez lire la présente déclaration de confidentialité avec attention, elle contient des informations essentielles concernant vos droits en tant que personne concernée et la manière dont vos données personnelles sont traitées.

Ananormlighting souligne qu’elle s’efforce en permanence d’agir conformément au Règlement UE de 2016 relatif à la protection des personnes physiques à l'égard du traitement des données à caractère personnel et à la libre circulation de ces données, et abrogeant la directive 95/46/CE.

Article 1 - Définitions

  • « Nous », « Nos », « Notre » « Ananormlighting » font référence à l'une des entités suivantes : 

Ananormlighting , Avenue du Marly 15/8, 1120 Bruxelles 

Fonds de sécurité d’existence pour le secteur des électriciens Ananormlighting ,Avenue du Marly 15/8, 1120 Bruxelles avec numéro d'entreprise 416.381.606

  • Fonds de sécurité d'existence pour l'engagement de solidarité du régime de pension sectorielle sociale pour le secteur des électriciens, Avenue du Marly 15/8, 1120 Bruxelles avec numéro d'entreprise 0844.253.455
  • « Vous », « Votre », « Vos » se rapporte à un visiteur du site Web.
  • « Données personnelles » se rapporte à toutes les informations permettant de vous identifier (directement ou indirectement) en tant que personne.
  • « Site Web » se rapporte à www.volta-org.be, ainsi qu’à l’ensemble des pages Web, plates-formes, fonctions interactives, applications, widgets, blogs, réseaux sociaux ou autres documents représentant un lien vers ledit site Web. Ils sont soumis à la présente déclaration de confidentialité.
  • « Responsable du traitement » désigne la personne physique ou morale, l’autorité publique, l’agence ou une autre instance qui, seule ou conjointement avec d’autres, détermine les finalités et les moyens du traitement des données à caractère personnel sous son autorité.
  • « Sous-traitant » désigne une personne physique ou morale, autorité publique, agence ou autre instance habilitée à traiter des données à caractère personnel au nom du responsable du traitement.

Article 2 - Quelles sont les informations (y compris les données à caractère personnel) collectées à votre sujet ?

  • Les informations que vous nous confiez : nous collectons, conservons et traitons toutes les informations que vous complétez ou nous faites parvenir d’une autre manière. Vous pouvez être amené à introduire de telles informations aux occasions suivantes :
    • Données personnelles : adresse électronique privée/professionnelle, votre numéro de téléphone privé/professionnel, votre numéro de GSM privé/professionnel et votre numéro de compte. Vous êtes par ailleurs libre d’indiquer votre compte Facebook, LinkedIn et Twitter. Vous pouvez modifier et/ou supprimer ces données à tout moment. 

Article 3 - Objectif du traitement

Lorsque vous nous transmettez vos données personnelles, nous les introduisons dans nos banques de données dans les buts suivants :

  • La gestion et le versement corrects des allocations sociales complémentaires, de la prime de fin d’année, de la prime de formation ;
  • L’amélioration de la qualité de nos services et informations ;
  • Vous informer concernant les services que nous proposons ;
  • Objectifs de soutien de rapportage (obligatoire) et politique (globale, statistiques anonymes).

Article 4 - Combien de temps conservons-nous vos données personnelles ?

Nous conservons vos données personnelles aussi longtemps que nécessaire pour atteindre les objectifs pour lesquels elles ont été collectées ou aussi longtemps qu’exigé en vertu d’un contrat ou de la législation applicable.

  • Lorsque votre chef d’entreprise ou vous-même vous inscrivez à une formation, nous conservons vos données pour la même durée que celle de la CCT CV Formation/banque formation sectorielle.

Article 5 - Droits des personnes concernées se rapportant aux données personnelles.

Vous disposez des droits suivants si vous nous avez transmis vos données, que ce soit activement ou automatiquement :

Droit à l’information et à l’accès

Vous avez le droit de demander à consulter à tout moment vos données personnelles et de demander quelles données personnelles nous utilisons.

Demande de rectification, de suppression de données, de limitation du traitement de vos données personnelles

Vous avez à tout moment le droit de modifier, compléter ou supprimer vos données personnelles. Vous êtes conscient qu’en cas de refus de communication ou de demande de suppression de données personnelles, nous ne serons plus en mesure de fournir certains services et produits.

Droit d’opposition concernant le traitement

Vous disposez par ailleurs du droit d’opposition concernant le traitement de vos données personnelles pour raisons sérieuses et légitimes. Par contre, vous ne pouvez pas vous opposer au traitement de vos données personnelles si elles sont indispensables à l’exécution des obligations contractuelles ou cadrent avec la législation. Vous avez par ailleurs à tout moment le droit de vous opposer à l’utilisation de données personnelles à des fin de marketing direct.

Article 6 - Quelles sont les informations partagées par l’organisation ?

Les données personnelles sont uniquement transmises à des responsables du traitement et sous-traitants de Volta qui sont essentiels au bon déroulement des services. Volta veille au suivi des règles strictes et à ce que seules les données personnelles strictement nécessaires au bon déroulement des services soient transmises.  Ananormlighting impose aux responsables du traitement des données de les traiter en toute sécurité et confidentialité. Ce responsable ne pourra dès lors jamais utiliser vos données de sa propre initiative et devra les supprimer dès qu’il aura mené la mission à bien ou que Volta mettra fin à sa collaboration avec lui.

Nous confions certaines données personnelles d’ouvriers dépendant de la SCP 149.01 à :

  • des administrations publiques (telles que SPF Finances, ONSS, etc.) parce que la loi l’exige ;
  • des organismes (telles qu’une institution de retraite, etc.) parce que nous avons signé un accord avec eux ;
  • d’autres personnes ou organismes (comme votre syndicat, notaire, avocat, huissier) si vous avez donné l’autorisation de partager ces données avec eux ;
  • d’autres personnes ou organismes avec lesquels Volta a des accords de collaboration (acteurs juridiques...) parce qu’ils sont spécialement mandatés par des autorités.

Article 7 - Accès de la part de tiers

Nous accordons un accès à vos données personnelles à nos travailleurs afin qu’ils puissent les traiter. Nous garantissons un niveau de protection équivalent en imposant des obligations contractuelles à ces travailleurs, conformes à la présente déclaration de confidentialité.

Article 8 - Mesures de sécurité

Nous mettons tout en œuvre pour assurer la sécurité et protéger la confidentialité de vos données personnelles. Volta prévoit des mesures techniques et organisationnelles adaptées afin que l’activité de traitement satisfasse aux exigences de la législation nationale et européenne et garantisse la protection de vos droits. Un identifiant et un mot de passe personnels destinés à se connecter sont exigés pour les comptes. Vous devez sécuriser votre identifiant et votre mot de passe et ne jamais les divulguer à des tiers.

Veuillez nous contacter en cas de questions concernant notre manière de protéger vos données personnelles.

Article 9 - Traitement transfrontalier des données personnelles

Volta ne transmet jamais de données personnelles hors de l’Europe ou de l’Espace Economique Européen (EEE). Si un responsable de traitement devait transmettre des données personnelles hors de l’Espace Economique Européen, Volta augmenterait la sécurité IT et exigerait contractuellement une augmentation du niveau de sécurité de son responsable de traitement.

Article 10 - Modifications de la déclaration de confidentialité

Volta se réserve le droit de modifier et mettre à jour la déclaration de confidentialité à sa meilleure convenance en publiant une nouvelle version sur le site Web.

Article 11 - Données de contact

En cas de questions concernant la déclaration de confidentialité, veillez contacter Volta :

Par téléphone : +32 (0)2 476 16 76
Par courriel : privacy@volta-org.be
Par courrier postal : Avenue du Marly 15/8, 1120 - 1120 Bruxelles

Ou la DPO : Manon Vanherpe
Par téléphone : +32 (0)2 476 16 76
Par courriel : privacy@volta-org.be
Par courrier postal : Avenue du Marly 15/8, 1120 - 1120 Bruxelles

Vous avez par ailleurs le droit de contacter l’autorité de surveillance et, le cas échéant, d’introduire une plainte si vous estimez qu’il y a atteinte à vos droits auprès de l'Autorité de protection des donnée :

Par téléphone : +32 (0)2 274 48 00
Par fax. : +32 (0)2 274 48 35
Par courriel : contact@apd-gba.be
Par courrier postal : Rue de la Presse 35, 1000 Bruxelles




Privacy

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Wij willen transparant zijn omtrent de persoonsgegevens die wij verzamelen, waarom wij die verzamelen en wat er met deze gegevens gebeurt. Lees deze privacy policy aandachtig door, want het bevat essentiële informatie over jouw rechten als betrokkene en over de manier waarop je persoonsgegevens worden verwerkt.

Volta benadrukt dat zij ten allen tijde tracht te handelen in overeenstemming met de EU Verordening van 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG.

Artikel 1 – Definities

  • “Wij”, “Onze”, “Ons”, "Volta" heeft betrekking op één van volgende entiteiten:
    • Volta vzw-asbl, Marlylaan 15/8, 1120 Brussel met ondernemingsnummer 0457.209.99
    • Fonds voor bestaanszekerheid voor de sector der elektriciens Volta (hierna: Volta FBZ), Marlylaan 15/8, 1120 Brussel met ondernemingsnummer 0416.381.606  
    • Fonds voor bestaanszekerheid voor de solidariteitstoezegging van het sociaal sectoraal pensioenstelsel voor de sector van de elektriciens (hierna: FBZ-SSPE), Marlylaan 15/8, 1120 Brussel met ondernemingsnummer 0844.253.455  
  • “Jij”, “Jouw”, “Je”, “Jou” heeft betrekking op een bezoeker van de website.
  • “Persoonsgegevens” heeft betrekking op alle informatie die jou als persoon kunnen identificeren (direct of indirect).
  • “Website” heeft betrekking op www.volta-org.be alsook alle webpagina’s, platformen, interactieve functies, applicaties, widgets, blogs, sociale netwerken of andere documenten die een link posten naar deze website, zijn onderworpen aan deze privacy policy.
  • “Verwerkingsverantwoordelijke” betekent de natuurlijke persoon of rechtspersoon, de overheidsinstantie, het agentschap of een andere instantie die, alleen of samen met anderen, de doelstellingen en middelen bepaalt voor de verwerking van Persoonsgegevens die onder zijn gezag zijn verricht.
  • “Verwerker” betekent een natuurlijke of rechtspersoon, overheidsinstantie, agentschap of andere instantie die bevoegd is om Persoonsgegevens namens de verwerkingsverantwoordelijke te verwerken.

Artikel 2 – Welke informatie (inclusief persoonsgegevens) verzamelen wij over jou?

  • Informatie die jij aan ons geeft: wij verzamelen, bewaren en verwerken alle informatie die je invult of op een andere manier aan ons verstrekt. Je kan dergelijke informatie invoeren tijdens de volgende acties:
    • Via de website
      • Wanneer je jezelf wenst in te schrijven voor een Volta-opleiding of je werkgever doet dat voor jou, dan vragen wij jouw naam, voornaam, adres, geslacht, geboortedatum, statuut, rijksregisternummer (enkel als je een account wil aanmaken), e-mailadres, telefoon en gsm in te vullen om de inschrijving te kunnen verwerken, het deelname-attest op te sturen naar je privéadres en om na te gaan of je werkgever recht heeft op de opleidingspremie.
      • Wanneer je je inschrijft voor een of meerdere Volta nieuwsbrieven, verzamelen we jouw naam, voornaam, taal, adres, aanspreektitel, geboortedatum en e-mailadres om onze nieuwsbrief op een persoonlijke manier te kunnen verzenden (via e-mail of via de post).
      • Wanneer je deelneemt aan de sectorale proef Electro Brain, dan bezorgt je school ons jouw naam, voornaam, geboortedatum, de studierichting die je volgt en de proef waaraan je deelneemt. Jouw testresultaten geven wij door aan een consultancybureau dat een persoonlijk assessmentrapport opstelt waarin jouw sterke- en verbeterpunten zijn opgelijst. Ook je leerkracht krijgt een kopie van dit rapport. De testresultaten analyseren wij jaarlijks om de competenties van schoolverlaters in kaart te brengen.
    • Via My Volta - My Volta is een platform beheerd door Volta. Deze onlineapplicatie bevat heel wat informatie over de opleidingen die je hebt gevolgd of waarvoor je bent ingeschreven, de certificaten die je behaalde, je interesses, je (ex)-werkgever(s), etc.
      • Voor de bedrijven van de sector PSC 149.01 is er wettelijk bepaald dat deze voor elke arbeider een OpleidingsCV moeten bijhouden. De arbeiders zelf kunnen hun OpleidingsCV eveneens aanvullen. Wanneer jouw werkgever (of jijzelf) je OpleidingsCV aanvult dan heeft deze (heb jij) de mogelijkheid om volgende gegevens in te vullen:
        • Personalia: je privé/werk e-mailadres, je privé/werk telefoonnummer, je privé/werk gsm-nummer en je bankrekeningnummer. Ook je Facebook, LinkedIn, en Twitter-account kan je vrijblijvend invullen. Je kan deze gegevens te allen tijde aanpassen en/of verwijderen. Ook de gegevens vermeld bij ‘Informatie waarover wij beschikken’ vind je op My Volta.
        • Beroepen & Taken: je kan aanduiden welke beroepen en de daaraan verbonden taken jij tot op heden uitvoert (begin- en einddatum).
        • Opleidingsniveau: welk is het hoogste opleidingsniveau (diploma) dat je behaalde.
        • Certificaten: welke diploma’s, certificaten, attesten heb je tot op heden behaald en tot wanneer zijn deze geldig. Zowel jijzelf als je werkgever(s) kunnen het overzicht van jouw behaalde certificaten aanvullen.
        • Gevolgde opleidingen en inschrijvingen: overzicht van de opleidingen die je al gevolgd hebt en/of waarvoor je bent ingeschreven of waarvoor je (ex-)werkgever(s) jou heeft (hebben) ingeschreven. Zie ook ‘Informatie waarover wij beschikken’.
        • Werkgevers: in je OpleidingsCV vind je een overzicht van de werkgevers waarvoor je werkt of gewerkt hebt. Je vindt er de begin- en einddatum van de tewerkstellingsperiode, de naam van je werkgever(s), adres, KBO en het RSZ-nummer.
      • Wanneer je je wenst in te schrijven voor een Volta-opleiding of je werkgever doet dit voor jou, dan vragen wij jouw naam, voornaam, adres, geslacht, geboortedatum, statuut, rijksregisternummer en facultatief, je e-mailadres, telefoon en gsm in te vullen om de inschrijving te kunnen verwerken, het deelname-attest op te sturen naar je privéadres en om na te gaan of je werkgever recht heeft op de opleidingspremie.
      • Via My Volta  kan je je abonneren op de verschillende algemene of thematische nieuwsbrieven (papier/digitaal) van Volta. Voor de nieuwsbrief ‘watt’ ben je automatisch geabonneerd omdat in deze nieuwsbrief informatie wordt gegeven over het dienstenpakket dat we jou wettelijk moeten aanbieden. Indien je deze nieuwsbrief (of één ervan) niet meer wenst te ontvangen, dan kan je je hiervoor zelf uitschrijven. Om je de papieren nieuwsbrief(ven) te kunnen bezorgen, verzamelen we jouw adres en taal; voor de elektronische nieuwsbrieven dien je je e-mailadres in te vullen.
      • Wanneer je werkgever voor een door jou gevolgde opleiding een premie wenst aan te vragen via het My Volta-platform, verzamelen we jouw naam, voornaam, taal, sociaal statuut, aanwezigheidsbewijs en opleidingsgegevens. Deze info hebben wij nodig om voldoende zekerheid te hebben dat de opleiding effectief gevolg werd en je werkgever in aanmerking komt voor de premie. 
      • Van zodra je als arbeider aan de slag gaat bij een bedrijf dat valt onder het PSC 149.01 heb je recht op een aantal aanvullende sociale voordelen, een eindejaarspremie en een aanvullend pensioenplan. Deze zijn vastgelegd in collectieve arbeidsovereenkomsten. Via My Volta kan je de uitbetaling van de voordelen opvolgen (! Deze info is momenteel niet beschikbaar. We hopen je op een zeer kort termijn een nog betere en gebruiksvriendelijkere tool ter beschikking te stellen). Om deze opdracht te kunnen uitvoeren beschikken wij over de volgende gegevens:
        • jouw contact- en financiële gegevens (telefoon, emailadres, bankgegevens, enzovoort) bezorg je ons zelf;
        • Automatische informatie: wanneer je onze website bezoekt verzamelen wij informatie via cookies en andere technieken. Voor meer informatie over cookies verwijzen wij je door naar onze cookie policy.
        • Informatie waarover wij beschikken: van de arbeiders die vallen onder de bevoegdheid van het PSC 149.01 beschikken wij over de persoonlijke, loopbaan- en opleidingsgegevens. Wij krijgen de persoonlijke en loopbaangegevens van officiële instanties via het netwerk van Kruispuntbank voor de Sociale Zekerheid. De opleidingsgegevens bekomen wij via de premieaanvragen van je werkgever.
        • Persoonsgegevens: gegevens uit het Rijks- en bisregister (naam, voornamen, geboortedatum, overlijdensdatum, etc.).
        • Loopbaangegevens: officiële instanties via het netwerk van de Kruispuntbank voor de Sociale Zekerheid.
    • Via Itsme®: arbeiders die vallen onder de bevoegdheid van het PSC 149.01 en die zich willen aanmelden op My Volta gebruiken itsme®, een app waarmee een identiteit digitaal kan worden geverifieerd. Om deze app te gebruiken worden op basis van gerechtvaardigd belang de volgende gegevens verzameld:
      • Rijksregisternummer

Artikel 3 – Doel van de verwerking

Als je ons persoonsgegevens meedeelt, worden deze opgenomen in onze databanken met als doel:

  • het correcte beheer en uitbetaling van aanvullende sociale vergoedingen, eindejaarspremie, opleidingspremie;
  • de kwaliteit van onze diensten en informatie verbeteren;
  • jou te informeren in verband met de diensten die wij aanbieden;
  • (verplichte) rapporterings- en beleidsondersteunende doeleinden (globale, anonieme statistieken).

Artikel 4 – Hoe lang bewaren wij jouw persoonsgegevens?

Wij bewaren jouw persoonsgegevens zolang als nodig is voor de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld of zolang als vereist krachtens een contract of toepasselijke wetgeving.

  • Wanneer je bedrijfsleider jou of jij jezelf inschrijft voor een opleiding bewaren wij je gegevens voor dezelfde duur als de looptijd van de cao OpleidingsCV/sectorale opleidingsbank.
  • Wanneer je geabonneerd bent op Volta nieuwsbrieven, bewaren wij deze keuze tot je je uitschrijft.
  • Wanneer je jouw interessegebieden selecteert, bewaren wij deze keuze tot je je uitschrijft.
  • Wanneer je werkgever een premie aanvraagt voor een opleiding die je gevolgd hebt, bewaren wij je persoonsgegevens voor dezelfde duur als de looptijd van de cao OpleidingsCV/sectorale opleidingsdatabank.
  • Wanneer je een aanvullende sociale vergoeding, eindejaarspremie of fiscale fiche aanvraagt, bewaren wij je persoonsgegevens voor onbepaalde duur.
  • Wanneer je werkgever of jijzelf jouw OpleidingsCV aanvult, bewaren wij je gegevens voor dezelfde duur als de looptijd van de cao OpleidingsCV/Sectorale opleidingsdatabank.

Artikel 5 –  Rechten van betrokkenen met betrekking tot persoonsgegevens.

Indien je ons jouw gegevens hebt verstrekt, zowel actief als automatisch, heb je de volgende rechten:

Recht op informatie en toegang

Je hebt het recht om op elk moment jouw persoonsgegevens op te vragen alsook van welke persoonsgegevens wij gebruiken maken.

Verzoek om rectificatie, gegevenswissing, beperking van de verwerking van jouw persoonsgegevens

Je hebt steeds het recht om jouw persoonsgegevens te verbeteren, aan te vullen of te verwijderen. Je bent je ervan bewust dat bij weigering van mededeling of verzoek tot verwijdering van persoonsgegevens, bepaalde diensten en producten niet leverbaar zijn.

Recht van bezwaar tegen de verwerking

Je beschikt eveneens over een recht van verzet tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens om ernstige en legitieme redenen. Je kan je echter niet verzetten tegen de verwerking van je persoonsgegevens indien dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de contractuele verplichtingen of kadert in een wetgeving. Daarnaast heb je steeds het recht om je te verzetten tegen het gebruik van persoonsgegevens voor doeleinden van direct marketing.

Artikel 6 – Welke informatie deelt de organisatie?

Persoonsgegevens worden alleen doorgegeven aan verwerkers en sub-verwerkers van Volta die essentieel zijn voor de dienstverlening. Volta ziet erop toe dat er strikte regels worden gevolgd en dat alleen persoonsgegevens worden gedeeld die strikt noodzakelijk zijn voor de dienstverlening. Volta legt zijn verwerkers op om persoonsgegevens op een veilige en vertrouwelijke manier te verwerken. Zo zal deze verwerker jouw gegevens nooit op eigen initiatief mogen gebruiken en moeten je gegevens gewist worden van zodra die verwerker de opdracht heeft voltooid of Volta de samenwerking met de verwerker stopzet.

Van de arbeiders die vallen onder het PSC 149.01 geven wij bepaalde persoonsgegevens tevens door aan:

  • overheidsinstellingen (zoals FOD Financiën, RSZ, enzovoort) omdat de wet dit vereist;
  • instellingen (zoals een pensioeninstelling, enzovoort) omdat we een overeenkomst met hen hebben afgesloten;
  • naar andere personen of instellingen (zoals jouw vakbond, notaris, advocaat, gerechtsdeurwaarders) indien je de toestemming hebt gegeven om deze gegevens met hen te delen;
  • naar andere personen of instellingen waarmee Volta samenwerkingsovereenkomsten heeft (gerechtelijke actoren, …) omdat zij beschikken over een speciale machtiging vanwege de overheid.

Artikel 7 – Toegang door derden

Ten einde jouw persoonsgegevens te kunnen verwerken, verlenen wij toegang tot je persoonsgegevens aan onze werknemers. Wij garanderen een gelijkaardig niveau van bescherming door contractuele verplichtingen tegenstelbaar te maken aan deze werknemers, die gelijkaardig zijn aan deze privacy policy.

Artikel 8 - Beveiligingsmaatregelen

Wij doen er alles aan om de veiligheid en vertrouwelijkheid van je persoonsgegevens te beschermen. Volta voorziet passende technische en organisatorische maatregelen zodat de verwerkingsactiviteit voldoet aan de eisen van nationale en Europese wetgeving en de bescherming van jouw rechten wordt gegarandeerd. Voor accounts is een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord vereist om in te loggen. Je moet je gebruikersnaam en wachtwoord beveiligd bewaren en deze nooit bekendmaken aan derden.

Neem contact met ons op indien je vragen hebt over hoe wij jouw persoonlijke gegevens beschermen.

Artikel 9 – Grensoverschrijdend verwerken van persoonsgegevens

Volta draagt zelf geen persoonsgegevens over buiten Europa of de Europese Economische Ruimte (EER). Wanneer een verwerker persoonsgegevens zou overdragen buiten de Europese Economische Ruimte dan zal Volta in die gevallen de IT-beveiliging vergroten en contractueel een verhoogd beveiligingsniveau eisen van zijn verwerker.

Artikel 10 – Wijzigingen aan de privacy policy

Volta behoudt zich het recht om op elk gewenst moment de privacy policy aan te passen en up te daten door een nieuwe versie te plaatsen op de website.

Artikel 11 – Contactgegevens

Indien je vragen hebt omtrent de privacy policy, gelieve Volta te contacteren:

Per telefoon: +32 (0)2 476 16 76
Per e-mail: privacy@volta-org.be
Per post: Marlylaan 15/8, 1120 Brussel

Of de DPO: Manon Vanherpe
Per telefoon: +32 (0)2 476 16 76
Per e-mail: privacy@volta-org.be
Per post: Marlylaan 15/8, 1120 Brussel

Daarnaast heb je steeds het recht om contact op te nemen met de toezichthoudende autoriteit en in voorkomend geval klacht in te dienen in het geval dat je je in je rechten geschonden acht bij de Gegevensbeschermingsautoriteit:

Per telefoon: +32 (0)2 274 48 00
Per fax: +32 (0)2 274 48 35
Per e-mail: contact@apd-gba.be
Per post: Drukpersstraat 35, 1000 Brussel